The Brothers of The War
Wybierany jest Minister finansów i zastępca. Minister finansów musi przede wszystkim mieć duszę ekonomisty, podejmować mądre decyzje: komu wypłacić jaką ilość sumy, jaki podatek ustawić itd.
Podanie
Imię:
Hobby:
Dlaczego ty?:
Nowy użytkownik
Imie; Mateusz
Wiek; 16 lat
Dośw.;Różnorakie konkursy ekonomiczno-strategiczne, uwielbiam tez takie gry, znam dość dobrze zasady ekonomi.
Hobby; Terrarystka
Dlaczego Ja?; wiem o co biega w tym całym bajzlu...
Imię: Daniel
Dośw.: w Desert Operations gram od kilku dni i dobrze już rozumiem zasady gry, grałem w Ikariam i przez 2 lata w Plemiona
Hobby: granie w takie gry jak Desert Operations i inne, w których zasady opierają się na ekonomii a tak oprócz komputera to nauka i książki
Dlaczego ja?: jak już wyżej jest napisane dobrze rozumiem zasady tej gry i ekonomii
Imię : Łukasz
Dośw : w Desert gram od niedawna , gram w plemiona , Empire Craft , Holy War , kiedyś grałem Ikariam , Trawian
Hobby : uwielbiam grać w takie gry jak Desert Operations .
Dlaczego ja ? O 2 lat uczę się Logistyki a to jest oparte na marketingu , ekonomi , przedsiębiorczości .
Michał 17 lat,
uczen klaasy mechatronicznej, po podstawach ekonomi i zarzadzania, przedsiebierczosci..
lubie strategie, i ekonomie bylem w poprzedich grach na stanowisku dyplomaty i sprawdzilem sie ludzie pracowac z ludzmi i zawsze sie dogadac umiem.. ale jak bd trzeba to i sie postawic...
hobby to muay tai, elektronika, psychologia,